Dags för årets sista race i F1-VM 2015!

Det har blivit dags för säsongsavslutning i Formel 1-VM 2015 och de tävlande samlas i Abu Dhabi för att göra upp om vilken placering efter Lewis Hamilton de får i poängtabellen.

Abu Dhabis GP kommer att äga rum den 29 november på Yas Marina Circuit. Marcus Ericsson är glad över att köra Abu Dhabis GP igen och känner sig relativt bekväm på banan efter sin tid i GP2. Det var även här han testkörde för Sauber F1-stallet för första gången i november förra året. Han kommer att göra sitt bästa för att ta poäng igen och inför racet har han totalt tagit nio poäng.

Lewis Hamilton är redan klar för världsmästartiteln efter att ha dominerat hela F1-VM 2015. Unibet tror att han tar hem ännu en seger i Abu Dhabis GP sett till oddsen. Ett spel på Hamilton som vinnare ger 1,80 gånger pengarna. Andrahandsfavorit är Nico Rosberg, till oddset 2,20. Han ligger tvåa med 297 poäng, följd av Sebastian Vettel på 266 poäng. Att Vettel vinner betalar 9,00 gånger pengarna. Vi ser fram emot en spännande säsongsfinal där dubbla poäng betalas ut.