Lewis Hamilton favorit i Rysslands GP

Spelbolagen fortsätter att hålla Lewis Hamilton som favorit inför loppen. På söndag den 12 oktober körs Rysslands GP för första gången och Hamilton var favorittippad innan träningen drog igång.

Innan träningen startade hade Unibet satt oddset till 1,65 för Lewis Hamilton och 2,60 för Nico Rosberg som vinnare i Rysslands GP. Nico Rosberg var snabbast under första träningen, men Hamilton låg bara 0,065 s efter. Under andra träningen var Hamilton drygt en sekund snabbare än Kevin Magnussen som kom tvåa.

Marcus Ericsson slutade på plats 19 och 18 under träningarna. Han har fortfarande inte tagit något poäng under säsongen och enligt Unibet är det tveksamt om han gör detta. Oddset för att han tar ett poäng under säsongen är satt till 15,00 medan det ger låga 1,01 gånger pengarna om han inte tar poäng.

På sin hemsida meddelar Ericsson att han känner större självförtroende under den andra hälften av säsongen och ser fram emot loppet, men hans tankar går också till Jules och hans familj. Jules Bianchi vårdas fortfarande på sjukhus och Marussia kommer bara att tävla med en bil utav respekt för Jules. Hans tillstånd är kritiskt, men stabilt.