Odds inför USA:s GP

På söndag körs USA:s GP på Circuit of the Americas. Lewis Hamilton kommer jaga poäng för att trygga ledningen och stallkompisen Nico Rosberg kommer köra för att återta andraplatsen på poänglistan.

Oddsen talar till deras fördel, unibet har Hamilton som vinnarfavorit till oddset 1,50 och Rosberg som andrahandsfavorit till oddset 2,75. Hamilton har sedan tidigare två GP-segrar på Circuit of the Americas, senaste gången var förra året då han startade som tvåa på gridden men avslutade racet som etta.

Sebastian Vettel som just nu är närmsta utmanare till VM-titeln har tredje lägsta oddset hos unibet. Ett spel på honom som vinnare ger 10,00 gånger pengarna om vadet går in.

I senaste racet i Ryssland fick Marcus Ericsson bryta efter en kollision. Utsikterna till vinst ser inte heller ljusa ut i detta race och ett spel på honom som vinnare ger 2001 gånger pengarna hos unibet. Dock hoppas vi på att han kan plocka några poäng till samlingen denna gång.

Inför USA:s GP har Lewis Hamilton 302 poäng, efter honom kommer Vettel med 236 poäng och på tredjeplats ligger Nico Rosberg på 229 poäng. Sammanlagt återstår fyra tävlingar med helgens race inkluderat, vilket betyder att det finns 100 poäng att köra in som mest per förare.

Se alla oddsen hos unibet ->