F1 schemat för 2020 är nu komplett!

Den tänkta säsongsinledningen gick inte som planerat, Australiens GP ställdes in strax innan det var dags för kval då flera depåanställda testats positivt för covid-19. Säsongen pausades, och man återkom senare med ett reviderat schema – som nu är komplett!

Säsongen 2020 inleddes istället i Österrike med två back to back-lopp på Red Bull Ring. Kalendern har sedan utökats allt eftersom, och nu är den 17 race långa säsongen fastställd.

Senaste nyheten är att fyra avslutande race har tillkommit – F1 kommer återvända till Turkiet och Istanbul Park i mitten av november, följt av en double-header i Bahrein och en klassisk säsongsavslutning på Yas Marina Bay i Abu Dhabi den 13 december. F1 bekräftar därmed också att det tidigare uppskjutna Kinas GP nu officiellt har ställts in.

Den nya kalendern innehåller alltså hela fem race på banor som inte ingick i den ursprungliga kalendern – Imola, Mugello, Portimao, Nürburgring och Istanbul Park. Det fullständiga schemat för den reviderade F1-kalendern hittar du här, ihop med oddsen som just nu toppas av VM-ledande Lewis Hamilton!